10 jaar ‘Ons Eetcafé’ in Leersum

Met een receptie en een feestelijke maaltijd vierden we op 21 maart ons 10-jarig bestaan.
Met de vrijwilligers van toen en nu, relaties en andere goede bekenden blikten we terug op 10 jaar eetcafé. Het resultaat van goede samenwerking tussen de diaconieën van de Johanneskerk, Michael¬kerk en Sint Andriesgeloofsgemeenschap. Muurloos samenwerken, zoals dat tegenwoordig wel wordt genoemd. Gewoon samen doen, voor mede-Leersumers en Amerongers. Om mensen door middel van een gezonde maaltijd met elkaar in contact te brengen.

Samen eten geeft gezelligheid, het activeert mensen en haalt hen uit een eventueel isolement. En gezien de lage prijs zijn de maaltijden ook voor mensen met een klein inkomen bereikbaar. Ons Eetcafé gaat de komende jaren door met het organiseren van gezamenlijke maaltijden op iedere derde woensdag van de maand.
Als je Ons Eetcafé nog niet kent, kom dan gerust eens langs. Alleen, samen, jong, oud, arm, rijk. Iedereen is welkom!

De volgende gezamenlijke maaltijd vindt plaats op woensdag 18 april in de Johanneskerk, Lomboklaan 9, Leersum. Aanvang 18.00 uur. Aanmelden voor de maaltijd kan van 9 t/m 13 april via telefoonnummer: 06-46351528. De maaltijd kost € 5,- pp inclusief twee drankjes. Als u slecht ter been bent, kan tegen een kleine vergoeding voor vervoer gezorgd worden.

2018-04-30T14:12:06+00:0015 april, 2018|Nieuws|