Vrijwilligers van drie Leersumse kerken verzorgen elke maand i.s.m. slagerij Van Dijk een gezamenlijke maaltijd in “Ons Eetcafé” in Leersum. De maaltijd is bedoeld voor inwoners uit Leersum en Amerongen die graag eens samen met anderen eten i.p.v. alleen. Dus schuif een keer aan!  Voor maar € 5,- per persoon wordt een lekkere driegangenmaaltijd geserveerd met drankje, koffie/thee.

De eerstvolgende gezamenlijke maaltijd is woensdag 20 maart a.s. in de Johanneskerk, Lomboklaan 9. De maaltijd begint om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Reserveren kan van 11  t/m 15 maart via telefoonnummer: 06 46 35 15 28 of e-mail eetcafeleersum@gmail.com. Als je slecht ter been bent, kan er voor vervoer gezorgd worden.