R.K. Parochie Sint Maarten

Te verwachten activiteiten

Feest in Driebergen

Pastor Verhaar vierde 50-jarig priesterjubileum

Parochianen, oud-parochianen, familie en vrienden vierden zondagochtend 12 juni samen het gouden priesterjubileum van pastor Frans Verhaar. Pastoor Zemann ging in zijn overweging onder andere in op de verbondenheid tussen de emeritus-pastoor en de geloofsgemeenschap van Sint Petrus’ banden. Na de viering scheen de zon uitbundig, zodat de vele gasten in de tuin en in de parochiezaal konden napraten en genieten van het speciale feestlied.

Van het parochiebestuur

Het parochiebestuur is heel blij met de positieve geluiden over de op 11 mei jl in Zeist gehouden voorjaarsvergadering. Ook al waren drie van onze geloofsgemeenschappen (Driebergen, Maarn en Leersum) door een eerdere (ongelukkige) verschuiving van de vergaderdatum niet of minimaal aanwezig, toch hebben de aanwezigen enthousiast gereageerd op de sfeer en behandeling van de onderwerpen van die avond.

Van het parochiebestuur

Beste mede-parochianen,

Een goede informatie-uitwisseling is in veel bedrijven, instellingen en organisaties een “zorgenkind”. Onze parochie vormt daar geen uitzondering op. Hoe vaak hoor je niet opmerkingen als: “mijn bericht is niet goed overgekomen” of “men begrijpt niet wat ik bedoel”. Nog erger: “ons besluit is helemaal niet gepubliceerd” of “dat parochiebestuur: wat doen die eigenlijk?”. Kortom allemaal signalen dat er werk aan de winkel is!

Vieringen aankomende week

Gezinsviering Jongerenviering Kinderwoorddienst