R.K. Parochie Sint Maarten

Te verwachten activiteiten

Kerststukje kopen?

Of kerststukje maken?

De kerststukjes die in de stand van Sint Petrus’ banden worden verkocht tijdens de kerstmarkt op het Kerkplein gaan altijd grif van de hand. Dit jaar is er geen kerstmarkt. Als alternatief worden op zaterdagavond 17 december na de viering kerststukjes te koop aangeboden. In de sfeervol ingerichte tent voor de kerk vindt u daarnaast kerstkaarten, warme drankjes en lekkere kerstversnaperingen. Net zo gezellig is het samen maken van de kerststukjes.

Jongerenkoor verzorgde eetavond

Opbrengst voor parochie

Gerechten uit de mediterrane keuken vulden zaterdagavond 26 november de tafels van de Petrus- & Pauluszaal in Driebergen. Het Jongerenkoor organiseerde alweer voor de derde keer een eetavond. Het was net als voorgaande jaren gezellig druk. De opbrengst, 225 euro, komt geheel ten goede aan de parochie.

Het Themakoor is zoekende!

Het Themakoor uit Zeist bestaat al bijna 25 jaar en verzorgt de muzikale begeleiding 1x per maand tijdens de eucharistieviering in de St Josephkerk in Zeist. Af en toe zingen wij ook op een andere locatie in onze St Maartenparochie b.v in de Andrieskerk in Leersum. Het koor zingt met name vernieuwende kerkmuziek met verschillende stempartijen.

Andriespenning voor Tonny en Theo Kraan

Na de viering in de Andrieskerk, op zondag 4 december, bleven de kerkgangers op nadrukkelijk verzoek nog even zitten. Namens de locatieraad en de pastoraatgroep mocht Maryse Vernooy de Andriespenning uitreiken aan twee parochianen: Tonny en Theo Kraan. Zij gaan verhuizen naar Wijk bij Duurstede en dat betekent een verlies voor Leersum. Vele jaren waren ze vrijwilliger met uiteenlopende taken.

Vieringen aankomende week

Gezinsviering Jongerenviering Kinderwoorddienst