R.K. Parochie Sint Maarten

Te verwachten activiteiten

Familiedag

Zondag 2 juli in Leusden

Voor het eerst wordt op zondag 2 juli voor alle parochianen van St. Maarten en St. Lucas een familiedag georganiseerd.

Inzameling producten voor de Voedselbank

De Voedselbank Utrechtse Heuvelrug zet zich in om de armste inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Hiervoor werken de ruim 55 vrijwilligers van de Voedselbank samen met bedrijven, instellingen, kerken, gemeente Utrechtse Heuvelrug en particulieren. Op deze manier worden voedseloverschotten herverdeeld en armoede bestreden. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens.

Dauwtrappen

Op donderdag 24 mei – Hemelvaartsdag – verzamelden 16 mensen van onze geloofs­gemeenschap zich bij de Sint Andries voor het “dauwtrappen”. Ze werden – voorafgaand aan de fietstocht – verwelkomd met een heerlijk ontbijt in De Andrieshof.

Zomer Eetcafé in De Andrieshof

Als u het gezellig vindt om eens een keer uit eten te gaan zonder daarvoor hoge kosten te maken, dan bent u bij Ons Eetcafé aan het juiste adres. Bovendien kunt u er gewoon alleen heen. Er zijn meer mensen die zonder partner Ons Eetcafé bezoeken. Dus u hoeft u niet alleen te voelen. Er is altijd iemand om een praatje mee te maken. En de maaltijden zijn prima. U krijgt er 2 drankjes bij en dat alles voor slechts € 5,- !
Familiedag Sint Maarten en Sint Lucas -

Vieringen aankomende week