Sport en spel, bibliodrama, een videogame en het bijbelkwartetspel. Dat en nog veel meer staat op het programma van de familiedag voor alle parochianen van de St. Lucas- en St. Maartenparochie op zondag 22 september. Alle kinderen, hun ouders, grootouders en alle parochianen van de St. Lucas- en de St. Maartenparochie zijn van harte welkom in Leusden, waar de familiedag om 11.00 uur begint met een Eucharistieviering in de St. Jozefkerk in Leusden, waarin pastoor Harrold Zemann en pastoraal werker Hao Tran voorgaan. Er is tijdens de viering crèche.
Na de lunch (verzorgd door de organisatie) is er van alles te doen, en natuurlijk ook en vooral ruimte om elkaar te ontmoeten. De dag eindigt om 16.00.
We verwachten veel kinderen en hopen dat uw (klein)kinderen er ook bij zullen zijn.
Graag aanmelden vóór maandag 9 september bij Hao Tran via h.tran@parochie-sintmaarten.nl.
Vermeld erbij hoeveel mensen (ouders en kinderen) willen deelnemen. Deelname aan deze
familiedag is gratis.