Bedevaart naar Assisi en Rome

Dit najaar organiseert de werkgroep bedevaartreizen St. Lucas- en St. Maartenparochie een 10-daagse bedevaart naar Assisi en Rome. Aanmelden is nog mogelijk. Ook mensen buiten de genoemde parochies zijn van harte welkom.
We vertrekken op 4 september per vliegtuig naar Assisi daar verblijven we een paar dagen, vervolgens reizen we verder met de touringcar naar Rome. Terugreis is op 13 september. Voor meer informatie lees hier.

Opgave geschiedt rechtstreeks bij Paulus Reizen, Sandra van Eekelen. info@paulusreizen.nl  of 024-3818198. Inschrijven kan ook via de website van Paulus reizen.

Voor alle informatie kunt u zich ook wenden tot de werkgroep bedevaarten St. Lucas- & St. Maarten:
– Willie van de Brug, 06-21410286 willievankooij@gmail.com (let op: gewijzigd e-mailadres)
– Frans Groot, 06-53129218, ansenfrans47@kpnmail.nl.

informatieboekje bedevaart Assisi en Rome

2018-04-02T20:53:37+00:002 april, 2018|Nieuws|