‘Betekenis v.d. kerk in de publieke ruimte’

Wim van de Donk, commissaris van de koning in Noord-Brabant, houdt de eerste Pius-lezing bij de presentatie van de Pius Almanak 2019.

De Pius Almanak is het adresboek voor katholiek Nederland en beleeft de 131e jaargang. Bij die gelegenheid is gekozen voor een presentatie die in het verlengde ligt van de Almanak: ‘Betekenis van de kerk in de publieke ruimte’.

Op de lezing wordt gereageerd vanuit de kerkelijk-bestuurlijke hoek door Arjan Bultsma, vicaris van het bisdom Groningen-Leeuwarden, en vanuit de pastoraal-communicatieve hoek door Laetitia van der Lans van de Zalige Zalm, het bedrijf dat naam maakt in kerkelijke communicatie en honderden kerkbladen faciliteert.

Datum: vrijdag 30 november

Plaats: Paaskerk, Oude Utrechtseweg 6, Baarn

Tijd: 15.30-17.00 uur.

Aanmelden: info@adveniat.nl