Coen met pensioen?

Ongeloof bij ons, parochianen!  Die man is toch nog láng niet toe aan AOW! De pensioen­gerechtigde leeftijd is  OMHOOG gegaan, toch? Dat was de veel gehoorde reactie op de aankondiging dat Coen de pijp aan (Sint?) Maarten zou gaan geven.

Hoewel de afscheidsviering samenviel met de jaarlijkse Sint Maartendag waren toch enkele Leersumers in de Amsterdams Hofkerk om Coen uit te zwaaien en hem alle goeds te wensen voor de komende jaren. De nieuwe ‘leefruimte’ zal Coen ongetwijfeld goed gaan gebruiken en we hopen dat hij daarbij zichzelf, zijn geliefden (en zijn hond) niet zal vergeten.

In Leersum bewaren we heel goede herinneringen aan Coen en we hopen hem nog eens terug te zien als voorganger in de Andrieskerk of gewoon bij een bak koffie.

2018-11-14T17:39:08+00:0014 november, 2018|Nieuws|