Alle kinderen van de Sint Maartenparochie zijn welkom om vanaf Palmzondag samen op weg te gaan naar Pasen. Kom meedoen op verschillende locaties:

Palmpaasstokken maken op zaterdag 13 april kan in:
– Driebergen, parochiecentrum St. Petrus’ banden, Rijsenburgselaan 4, 16.00-17.00 uur;
– Doorn, Ons Centrum, Dorpsstraat 15 (naast RK kerk), 13.30-14.30 uur;
– Zeist, parochiecentrum Emmaus, Rozenstraat 20, 16.00-17.00 uur.
Zelf de stok meenemen, voor versiering draagt de parochie zorg.

Palmpaasoptocht op zondag 14 april:
De kinderen lopen met hun palmpaasstokken de kerk binnen aan het begin van van de verschillende vieringen. Aanvang vieringen: zowel in Doorn, Driebergen als Zeist: 9.30 uur. In Driebergen die zondag: om 9.00 uur broodhaantje ophalen in het parochiecentrum. In Doorn is er kinderwoorddienst.

Kinderpaasspel op Witte Donderdag 18 april
Bij het Kinderpaasspel wordt het verhaal van de intocht met Palmzondag tot Pasen verteld, uitgebeeld en gespeeld. Alle kinderen zijn welkom en kunnen meedoen. Je hoeft niet te oefenen, je mag gewoon komen en als je wilt een stukje van het verhaal meespelen. Of als je liever wilt kijken, samen met je ouders, is dat ook helemaal goed. Pastor Nelleke Spiljard vertelt, de kinderen spelen. Vrijwilligers helpen mee, want je moet je snel verkleden. Het spel duurt ongeveer drie kwartier. Voor de kinderen die hun Eerste Communie gaan doen, maakt het deel uit van de voorbereiding.
Iedereen is welkom, neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee. Een speelse en inhoudelijke voorbereiding op Pasen voor gezinnen met jonge kinderen en andere belangstellenden.
Datum: Witte Donderdag, 18 april. Tijd: 18.15 uur.
Plaats: St. Petrus’ bandenkerk, Kerkplein 5, Driebergen.