Bewust naar Pasen

Laden evenementen

Het oecumenisch project Bewust naar Pasen wordt ook dit jaar weer georganiseerd vanuit de Raad van Kerken Doorn. In de periode tussen 6 maart en 17 april, willen we samen een weg van bezinning en inkeer gaan. Het thema: De weg die wij gaan.

Data:
6 maart               Aswoensdagviering
13 maart             Teksten van Etty Hillesum
20 maart            Gedichten van Ida Gerhardt
27 maart            Teksten van Dag Hammarskjöld
3 april                 Gedichten van Gerrit Achterberg
10 april               Teksten van Augustinus
17 april               Vesper met klaagliederen

Tijd:                  19.00 uur.

Locatie:           Maartenskerk, Kerkplein 1 te Doorn op 6, 13 en 20 maart en op 3, 10 en 17 april.
                            St. Martinuskerk, Dorpsstraat 15 te Doorn op 27 maart.

Meer informatie over Bewust naar Pasen vindt u hier op onze website.

(Foto: Marijke van de Giessen, www.scheppingvieren.nl)