Caritas Woudenberg doet ……. wandelen

Dit event is voorbij.

Op de zondagmiddagen doet Caritas actie voor alleenstaanden en diegenen die graag met anderen actief bezig willen zijn. We bridgen (1e zondag van de maand), fietsen (2e zondag), wandelen (3e zondag) en klaverjassen en spelen rummikub (4e zondag).

Vandaag trekken we de wandelschoenen aan. We lopen ca. 10 km, over Klompenpaden in de omgeving. Iedereen kan meedoen ongeacht het tempo.

Datum: elke 3 zondag van de maand.

Plaats: H. Catharinakerk, Willem de Zwijgerlaan 38, Woudenberg.

Tijd: 14.00 uur.

Deelname: € 1,- voor de chauffeur. Consumpties voor eigen rekening.

Opgave en meer info: Sjaak van der Worp, mail@v-d-worp.info, 06-22527376.

Caritas. Heb je naasten lief.
www.parochie-sintmaarten.nl/caritas

Bent u in de problemen geraakt?
Weet u niet hoe het is op te lossen?
Zit u financieel aan de grond?
Wilt u graag weer in contact komen met mensen?
Is er niemand om u te helpen?

Wij helpen u en zoeken samen naar een oplossing.
Neem vandaag nog contact met ons op: 06-22527376 of caritaswoudenberg@gmail.com.
Uw aanvraag wordt strikt vertrouwelijk behandeld.