Carnavalsmis

Laden evenementen

Aan de vooravond van de vastentijd/40-dagentijd kunnen de gelovigen nog even flink de bloemetjes buiten zetten. Het is Carnaval!

In  deze traditie worden in vele plaatsen waar carnaval gevierd wordt, op carnavalszondag een carnavalsmis gehouden. Nog even een moment van bezinning, vaak al in carnavalskledij.

Dit seizoen bestaat de CS de Sparrenarren 44 jaar, het 4e Elvium zoals insiders dit jubileum noemen.

In dit verband zal op zondag 3 maart om 9.30 uur in de R.K. St. Petrus’ bandenkerk aan het Kerkplein in Driebergen-R  de gebruikelijke eucharistieviering worden gevierd met aanwezigheid en ondersteuning van Sparrenarren, een viering dus met carnavalesk randje. Pastoor Harrold Zemann zal hier voorgaan. Er is kinderwoorddienst.

Datum: zondag 3 maart 2019.

Plaats: St. Petrus’ bandenkerk, Kerkplein 5, Driebergen

Tijd: 09.30 uur.

Meer informatie vindt u hier op onze website.