Doopvoorbereiding

Laden evenementen
Dit event is voorbij.

Als u uw kind wilt laten dopen, meldt u zich dan aan bij het parochiesecretariaat. U wordt uitgenodigd voor 2 avonden, waarop we met elkaar spreken over de betekenis van de doop, van geloven en gelovige opvoeding. Ook praktische zaken komen aan bod.

Data: 1e serie woe 21 feb. & woe 7 maart. 2e serie woe 23 mei & woe 6 juni. Tijd: 20.00-22.00 uur.

Plaats: parochiecentrum Emmaus, Rozenstraat 20, Zeist.

Contactpersoon: Antoinette Roost, admplrqq@xs4all.nl