Doopvoorbereidingsavond

Laden evenementen
Dit event is voorbij.

Wanneer u uw kind wilt laten dopen, meldt u zich dan aan bij het parochiesecretariaat. U wordt dan uitgenodigd voor 2 avonden waarop we met elkaar spreken over de betekenis van de doop, van geloven en gelovige opvoeding. Ook praktische zaken komen aan bod.

Data: donderdag 6 & 20 september 2018.

Plaats: Parochiecentrum Emmaus, Rozenstraat 20, Zeist.

Tijd: 20.00-22.00 uur.

Opgeven bij: Raquel Greeven, secretariaat@parochie-sintmaarten.nl, 030-6922113 (ma-vrij 09.30-12.30 uur)

Meer informatie vindt u hier op onze website.