Geloofscursus voor jong en oud

Laden evenementen
Dit event is voorbij.

De geloofscursus voorziet in de behoefte van parochianen om zich in het geloof te verdiepen. Dit jaar wordt de exhortatie (brief) ‘Gaudete en Exsultate’ van paus Franciscus in een vijftal bijeenkomsten bestudeerd. In deze brief roept hij op om in het alledaagse heilig te worden. In de andere bijeenkomsten worden heiligen belicht om van hen te leren hoe je kunt groeien in heiligheid in het leven van alle dag.
Het doel van de cursus is om met anderen het geloof te delen, van elkaar te leren en te ontdekken wat het geloof met je eigen leven te maken heeft.
De bijeenkomsten beginnen met koffie en thee waarna een inleiding over de brief of een heilige volgt. Daarna gaan we met elkaar in gesprek. Door met elkaar erover te spreken en ervaringen met elkaar te delen, leer je het katholiek geloof ontdekken en verdiepen.

Data: 19 sept, 10 en 31 okt, 21 nov, 19 dec, 9 jan (allen woensdagen). Wanneer je niet op alle bijeenkomsten aanwezig kunt zijn, dan ben je ook van harte welkom.

Tijd: 20.00-21.30, welkom vanaf 19.45.

Plaats: Parochiecentrum Emmaus, Rozenstraat 20, Zeist.

Kosten: geen.

Opgave voor (één van) de bijeenkomsten: Hao Tran, pastoraal werker, h.tran@parochie-sintmaarten.nl