Geloofscursus voor jong en oud

Laden Evenementen

De Geloofscursus is bestemd voor jong en oud en heeft als doel met anderen het geloof te delen, van elkaar te leren en te ontdekken wat het geloof met je eigen leven te maken heeft.

De bijeenkomsten beginnen met koffie en thee, waarna een inleiding gegeven wordt over een gedeelte van de Youcat (Jongerencatechismus). Door daarna samen over het thema te praten en ervaringen met elkaar te delen, leer je het katholieke geloof ontdekken en verdiepen.

Data: 21 feb, 21 mrt, 11 apr, 9 mei, 30 mei, 27 juni, 11 juli (allen woensdagen). Tijd: 20.00-21.30 uur, welkom vanaf 19.45 uur.

Plaats: parochiecentrum Emmaus, Rozenstraat 20, Zeist.

Opgave: voor (een van) de bijeenkomsten bij Hao Tran, 06-16842077, h.tran@parochie-sintmaarten.nl. Wanneer je niet op alle bijeenkomsten aanwezig kunt zijn, dan ben je ook van harte welkom. De geloofscursus is gratis