Jongerengroep St. Maartenparochie

Laden evenementen
Dit event is voorbij.

Vind je het leuk om andere jongeren te ontmoeten en het geloof samen te ontdekken? Dan ben je van harte welkom op de jongerengroep.
De jongerengroep is bestemd voor jongeren (15-30 jaar) uit de St. Maartenparochie, die ongeveer één keer in de drie weken op een vrijdagavond bij elkaar komen. De begeleiding ligt in handen van pastoraal werker Hao Tran.

We beginnen met een gezamenlijke maaltijd. Verder zal een spreker op een leuke en interactieve manier een boeiend en prikkelend thema bespreken, waarna hierover gediscussieerd wordt. De avond eindigt met gezellig borrelen in de jongerenbar boven in het parochiecentrum.

Data: 23 feb, 16 mrt, 20 apr, 25 mei, 22 juni (allen vrijdagen). Tijd: 18.00-19.30 uur.
Plaats: parochiecentrum St. Petrus’ banden, Rijsenburgselaan 4, Driebergen.
Deelname: gratis. Opgave voor (een van) deze bijeenkomsten kan bij Hao Tran, 06-16842077 of  h.tran@parochie-sintmaarten.nl.