Laden evenementen

Op zondag Trinitatis, de zondag na Pinksteren, wordt traditiegetrouw de Kerkendag gehouden. Hieraan doen steeds meer kerken mee en dat is verheugend.

De viering om 10.00 uur bij de Evangelische Broedergemeente op het Zusterplein; hopelijk kan deze weer buiten plaatsvinden. Dit geeft altijd een extra dimensie aan de Kerkendag, buiten op het grasveld te midden van fluitende vogels en  als het meezit een beetje in de zon.

De kerken die eraan meedoen zijn: Parochie Sint Maarten locatie Zeist, de PKN wijkgemeenten NoorderLicht, Oosterkerk, de Bron en Zeist-West, Doopsgezinde Gemeente Zeist, Evangelische Broedergemeente, Nederlands Gereformeerde Kerk en de Gemeente van Apostolische Christenen.

Thema van deze viering is: ‘In beweging’.

Voorgangers zijn Tineke Dronkert (PKN Zeist-West), Henk Bloem (Parochie Sint Maarten) en gastheer Markus Gill (Evangelische Broedergemeente). De muzikale begeleiding is in handen van Niels Fischer  (orgel/ piano /koor) en ook de blazersgroep is weer van de partij.

Kinderen zijn van harte welkom! Er is kinderkerk en kinderoppas. De collecte is deels bestemd voor Netwerk Gewoon Samen ( https://netwerkgewoonsamen.nl), deels voor de Raad van Kerken Zeist. Na de viering is er gelegenheid allerlei stands te bezoeken onder het nuttigen van koffie en iets lekkers.