Kerst Sing-in

Laden evenementen
Dit event is voorbij.

Op 9 december organiseert het Sint Gregorius Magnus kerkkoor een Kerst Sing-in met liederen, Carols en gedichten.

Dirigent: Marina Kaldeway
Organist: Hans van Duren

U bent allen van harte welkom. Na afloop is er Glühwein en warme chocolademelk.

Datum: zondag 9 december

Plaats: St.Petrus’ bandenkerk, Kerkplein 5, Driebergen-Rijsenburg

Tijd: 14.00 uur tot 15.00 uur.

Toegang: gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Tevens op deze zondag ‘Kerst op het Kerkplein’. Het Kerkplein is van 12.00-17.00 uur omgetoverd tot een sfeervol Kerstplein. Kramen met kerstartikelen, koek en zopie en kerstbomenverkoop. Kinderen kunnen kerststukjes maken en een traditionele paardentram rijdt rond voor een ritje. Toegang gratis.