Laden evenementen
Dit event is voorbij.

Bij het Kinderpaasspel wordt het verhaal van de intocht met Palmzondag tot Pasen verteld, uitgebeeld en gespeeld. Alle kinderen zijn welkom en kunnen meedoen. Je hoeft niet te oefenen, je mag gewoon komen en als je wilt een stukje van het verhaal meespelen. Of als je liever wilt kijken, samen met je ouders, is dat ook helemaal goed.

Pastor Nelleke Spiljard vertelt, de kinderen spelen. Vrijwilligers helpen mee, want je moet je snel verkleden. Het spel duurt ongeveer drie kwartier. Voor de kinderen die hun Eerste Communie gaan doen, maakt het deel uit van de voorbereiding. Iedereen is welkom, neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee. Een speelse en inhoudelijke voorbereiding op Pasen voor gezinnen met jonge kinderen en andere belangstellenden.

Datum: Witte Donderdag, 18 april. Tijd: 18.15 uur.

Plaats: St. Petrus’ bandenkerk, Kerkplein 5, Driebergen.