Lieddag Harderwijk

Laden evenementen

Voor de 5e keer organiseert de Catharinakerk in Harderwijk, in samenwerking met de stichting Nieuw Liedfonds, een lieddag.

Centraal op deze dag staan liederen van de CD’s van het Nieuw Liedfonds, waaronder ook van de nieuwe CD ‘eb en vloed’. ‘Loslaten’ is het thema van deze nieuwe CD. Hoe kun je daarna je balans hervinden en hoe kan muziek daar bij helpen. Loslaten is tegelijk verbinding maken met het leven. De stroom van leven kan alleen door ons heen blijven gaan als we in beweging blijven. Loslaten wat verstard is, steeds weer ruimte maken voor wat essentieel is.

Onder leiding van dirigente Wilna Wierenga en begeleid door de piano (Felicity Goodwin) worden verschillende liederen ingestudeerd. Aan het eind van het middagprogramma zingen we  samen een compilatie van wat we overdag hebben ingestudeerd. Je gaat dan met de mooiste liederen in je hoofd naar huis.

Datum: zaterdag 9 februari 2019.

Tijd: 09.30 kerk open, 10.00 start instuderen liederen. Afsluiting met samenzang 15.00 uur. De dag is om 15.30 uur afgelopen.

Plaats: Catharinakerk, van Maerlantlaan 1, Harderwijk.

Kosten: € 20,00 inclusief koffie, thee, soep en koorpartituren. Lunch graag zelf meenemen.

Meer info en aanmelden bij: Ellen Kempers, eam.kempers@gmail.com of Agri Graus, baa.graus@planet.nl. Graag naam, woonplaats en zangstem vermelden.

Route: Vanaf het station Harderwijk is het ongeveer 10 minuten lopen naar de kerk: verlaat het station als je de trappen afgaat naar de linkerkant, ga dan naar boven en blijf langs de spoorbaan lopen (Prins Mauritslaan) en ga de volgende overweg over. Na 100 m ligt de kerk rechts op de kruising met de van Maerlantlaan. Ingang via het binnenplein bij de klokkentoren.

“Als daar muziek voor is, wil ik het horen”