Laden evenementen

Voor de tweede keer vindt dit voorjaar het ‘Celebrate festival’ plaats in Voorthuizen. Het festival duurt van 26 april tot en met 3 mei en wordt georganiseerd door de landelijke Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV).

Het is een week van Lofprijzing – vakantie – ontmoeten – lezingen – vieren. Voor parochianen is het evenals verleden jaar mogelijk om deel te nemen aan verschillende activiteiten en vieringen.  Meer informatie vindt u op de website: www.celebratefestival.nl.

Op dinsdagavond 26 maart zal dhr. Kees Slijkerman, een van de drijvende krachten achter Celebrate een avond verzorgen over de KCV, Celebrate en wat we onder ‘charismatisch’ moeten verstaan.

De avond vindt plaats in het parochiecentrum van Barneveld, Langstraat 36 en begint om 20.00 uur.