Openstelling St. Josephkerk

Laden Evenementen

In het jaar van barmhartigheid is, onder aansporing van Paus Franciscus, recentelijk gestart met het openstellen van de St. Josephkerk op elke 3e zaterdag van de maand.
U kunt persoonlijk met de pastoor spreken, er is gelegenheid om te biechten en u kunt in stilte de Heer aanbidden bij het Allerheiligste wat is uitgesteld.

Data voor 2018:
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april, 19mei, 16 juni, 21 juli, 18 augustus, 15 september, 20 oktober, 17 november, 15 december.

Plaats: St. Josephkerk, Rozenstraat 20, Zeist.
Tijd: 14.00 uur – 15.30 uur