Openstelling St. Josephkerk

Laden evenementen

In het jaar van barmhartigheid is, onder aansporing van Paus Franciscus, gestart met het openstellen van de St. Josephkerk op elke 3e zaterdag van de maand.
U kunt persoonlijk met de pastoor spreken, er is gelegenheid om te biechten en u kunt in stilte de Heer aanbidden bij het Allerheiligste wat is uitgesteld.

Data voor 2019:
19 januari, 16 februari, 16 maart, 13 april*, 18 mei, 15 juni, 20 juli, 17 augustus, 21 september, 19 oktober, 16 november, 21 december.

Plaats: St. Josephkerk, Rozenstraat 20, Zeist.

Tijd: 14.00 uur – 15.30 uur.

*Let op: dit is éénmalig de 2e zondag van de maand.