Over Alle Heiligen

Laden evenementen
Dit event is voorbij.

Heiligen kennen we van de glas in lood ramen in kerken en kathedralen. Mensen waar licht doorheen valt. Dat is wel een mooie definitie. Maar waaraan kun je heiligen verder herkennen?

Waarom heeft de één altijd een kerkje in de hand en een ander juist een staf? Waarom leest de één een boek en vind je bij de ander een leeuw aan zijn voeten? En waarom hebben alle heiligen samen een aparte gedenkdag op 1 november? Pastoor Harrold Zemann en theologe Johanneke Bosman zijn onze gast en kunnen er meer over vertellen.

Maar natuurlijk is het ook de bedoeling om met elkaar in gesprek te raken over wat ons heilig is. En zijn er mensen in wie wij zelf het hemelse licht weerspiegeld zien?

Datum: donderdag 25 oktober 2018.

Tijd: 20.00-22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Plaats: De Ark, Amersfoortseweg 50, Maarn.

Opgave bij: Rosella van den Hoeven, r.van.den.hoeven@parochie-sintmaarten.nl