Feest van de Geest

Kunstproject van verschillende kerken op de Utrechtse Heuvelrug rond Hemelvaart en Pinksteren 2018. Thema van dit jaar: Levensadem. Ook de Sint Maartenparochie doet mee.

De grote openingsbijeenkomst is op woensdag 9 mei in de Maartenskerk te Doorn. Met muziek, visuele presentaties en feestelijke toespraken luiden we dit prachtige evenement in. Natuurlijk bent u welkom om daarbij te zijn. Laat de Pinkstergeest extra door je heen waaien en stap op de fiets om langs de opengestelde kerken te gaan. In de kerkgebouwen zijn ook fietsroutes te vinden door de mooie natuur van dorp tot dorp. Natuurlijk kunt u ook met de auto rondrijden. Wij hopen op veel toeloop van kerkgangers, dorpelingen en toeristen. Daarom: zegt het voort!

Deelnemende kerken zijn: de Sint Maarten Parochie Utrechtse Heuvelrug locaties Doorn, Maarn en Driebergen, de PKN-gemeenten te Maarn-Maarsbergen, Leersum, Amerongen, Doorn, Driebergen en Woudenberg, de Parklaankerk Driebergen, de Ludenkapel in Doorn en de gemeenschap rond de Kapel van Bartimeüs te Doorn.

Datum openingsbijeenkomst: woensdag 9 mei 2018

Plaats: Maartenskerk, Kerkplein 1, Doorn