[]
Opgaveformulier Vormselvoorbereiding 2019
Gegevens vormeling
Gegevens ouders/verzorgers
Ik/wij komen op de ouderavond op woensdag 26 juni om 20.00 uur in parochiecentrum ‘de Kom’, Hamersveldseweg 51, Leusden.
Mogen wij uw e-mailadres gebruiken om u af en toe te informeren over activiteiten in de parochie?
Mogen wij tijdens de voorbereiding en de vormselviering foto’s maken en deze foto’s eventueel gebruiken in het parochieblad, op de parochiewebsite en de Facebookpagina van de parochie?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right