[]
1 Step 1
Opgaveformulier Eerste Heilige Communie 2019
Ik geef/wij geven mijn/onze dochter/zoon op voor de voorbereiding op de
Eerste Heilige Communie 2018
Achternaam
Voornamen
Roepnaam
Geboortedatum
date_range
Postcode
Mobiel
School + klas
Onze dochter/zoon is wel/niet gedoopt?
Onze zoon/dochter heeft voorkeur voor deelname in Zeist/Driebergen
Ik/wij komen op de ouderavond op donderdag 1 november om 20.00 uur in parochiecentrum St. Petrus’ banden, Rijsenburgselaan 4, Driebergen
Mogen wij uw e-mailadres gebruiken om u af en toe te informeren over activiteiten in de parochie?
Mogen wij tijdens de voorbereiding en de Eerste Communieviering foto’s maken en deze foto’s eventueel gebruiken in het parochieblad, op de parochiewebsite en de Facebookpagina van de parochie?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right