Parochianen van Sint Maarten kunnen op donderdag 18 april met de bus naar Dordrecht om daar ‘The Passion’ live mee te maken.

The Passion is een grootse, moderne en spraakmakende hervertelling van de laatste uren uit het leven van Jezus Christus, waarbij bekende Nederlandse artiesten scenes uit het lijdensverhaal van Jezus uitbeelden en zingen. Het trekt elk jaar weer duizenden toeschouwers omdat dit muzikaal spektakel en het lijden van Jezus mensen blijft raken.

Voor alle parochianen uit de St. Maarten- en de St. Lucasparochie rijdt er een bus naar The Passion in  Dordrecht. Daar zullen we bij het hoofdpodium The Passion live mee maken. Dit is een geweldige ervaring. Mis het dus niet en ga mee! De kosten voor een retourtje Dordrecht bedragen slechts 5 euro p.p.

Opgave kan vóór 15 april door te mailen naar pastoraal werker Hao Tran: h.tran@parochie-sintmaarten.nl. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen en vol is echt vol! Geef bij opgave aan waar je op de bus stapt.

Busroute met tijden en opstapplaatsen:
17.15 Nijkerk, Torenstraat 3
17.35 Leusden, Hamersveldseweg 51