Eens in de drie jaar organiseert de werkgroep bedevaarten Sint Lucas/Sint Maarten een bedevaartreis naar Lourdes en Nevers.

Dit jaar vertrekt deze 9-daagse bedevaart op 16 augustus. De reis staat onder begeleiding van bedevaartpastor Fred Kok en onze eigen reisleiding. Het beloofd een prachtige reis te worden met mooie hoogtepunten waaronder ook een bezoek aan Bernadette in Nevers. In voorgaande reizen hebben wij gezien wat het met mensen kan doen, wat het kan betekenen en hoe waardevol het is om als pelgrim naar Lourdes en Nevers te mogen gaan.

Het programma wat is samengesteld willen wij, samen met de praktische punten, graag aan u presenteren op donderdag 4 april om 14.00 uur in parochiecentrum de ‘de Kom’, Hamersveldseweg 51 te Leusden (naast de kerk). Wij willen graag willen weten hoeveel personen we kunnen verwachten, wilt u zich daarom even opgeven bij het secretariaat, 033-4941261 of secretariaat@stlucas.nu (Dus niet bij uw plaatselijke contactpersoon!).

Ten opzichte van voorgaande jaren is het nu wel mogelijk om een begeleider mee te nemen wanneer u zelf niet goed ter been bent. Wel moet u als hulpbehoevende zelfstandig in en uit de bus kunnen stappen.  Rolstoelen en rollators kunnen mee in de bus.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Willie van de Brug, 06-21410286, willievankooij@gmail.com.