Geloof je het nog? Dat de Sint Lucasparochie en Sint Maartenparochie samen een bloeiende gemeenschap krijgen? De inkomsten uit de kerkbalans lopen landelijk terug, het aantal dopelingen, communicantjes en zelfs uitvaarten ze lopen terug.

Het begint bij de vraag…..Geloof jij het? Geloof je? Wat geloof je dan?

Groei op zich is niet het doel. Het doel is om volgeling, leerling van Jezus te zijn. Maar: Jezus stuurt zijn leerlingen er wel op uit om nieuwe leerlingen te maken en God zelf belooft dat die inspanningen vruchtbaar zullen zijn. De kerk zal gaan groeien.

Persoonlijk geloof ik dat er een geweldig groeipotentieel is voor de Sint Lucasparochie en Sint Maartenparochie. Geloven we in nieuwbouw i.p.v. het scenario dat er misschien wel deuren dicht moeten.

Samen met pastoor Harrold Zemann gaan we middels de Alpha Curus op 26 september a.s. aan de slag. De cursus wordt geleid door verschillende priesters uit het bisdom Utrecht en Breda. Kom jij ook? Stuur ons alvast een mailtje: alphacursus@barneveldzoekt.nl of bel met: 06-20791592.

Namens het Alpha-team
Eric

adere informatie

Data: Vanaf donderdag 26 september 2019.

Tijd: 18.00-21.00 uur (maaltijd inbegrepen)

Plaats: Catharijnecentrum, Langstraat 36, 3771 BG Barneveld (naast de kerk)

Kosten: Deelname is gratis.