Een middag van ontmoeting, verbinding, bemoediging, rond het thema ‘hoop en veerkracht’.

Deze middasg wordt georganiseerd door Het Toon Hermans Huis Amersfoort,  het Lotgenotenkoor Zingen voor je Leven Amersfoort, de St. Lucasparochie en de Protestantse Gemeente Leusden.

Zaterdagmiddag 15 juni vindt de bijeenkomst in Leusden plaats en is bestemd voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Er zijn verschillende bijdragen, bijvoorbeeld van Habiba, bekend van het tv-programma “Groeten uit Holland”, zij zal een gedicht voordragen. Ook luisteren we naar muziek, verhalen, en gedichten rond het thema ‘hoop en veerkracht’. Daarna is er ruimte in De Kom en op het plein om elkaar te ontmoeten met een drankje en een kleine versnapering.

Veerkracht, daar heb je een behoorlijke portie van nodig als je geconfronteerd wordt met kanker. Of het nu bij jezelf is of bij een naaste, leven met of na deze ziekte vraagt veel energie. Samenkomen en open praten over het leven met en na kanker, geeft steun en inspiratie.

Wij zijn:

Toon Hermans Huis Amersfoort

Lotgenotenkoor Zingen voor je Leven Amersfoort

Open Atelier THHA

St. Lucasparochie

Protestantse Gemeente Leusden

Datum en tijd: Zaterdag 15 juni 2019 van 15.00-17.30 uur

Locatie: St. Jozefkerk | De Kom Leusden, Hamersveldseweg 51

Meer info: www.thha.nl

De toegang is gratis en iedereen is welkom. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten wordt natuurlijk altijd gewaardeerd.