Op zaterdag 20 juli gaat een groep van 17 jongeren en 3 begeleiders een week naar Taizé (Fr.), waar een internationale oecumenische broedergemeenschap gevestigd is.

De deelnemers en begeleiders komen uit de H. Thomasparochie (Alphen aan den Rijn e.o.), OLV van Amersfoortparochie, H. Martha en Mariaparochie (Baarn e.o.), St. Lucasparochie (Leusden e.o.) en onze St. Maartenparochie.

Ze zullen duizenden jongeren uit Europa en de rest van de wereld ontmoeten en meeleven met de broeders van Taizé. De jongeren overnachten in tenten, gebruiken eenvoudige, maar voedzame maaltijden, bidden mee met de broeders en denken na over hun geloof. Het wordt een week vol met ontmoetingen, gesprekken, rust, bezinning, inspiratie en vreugde.