Kleuterkerk

De kinderen hebben bij Kleuterkerk geluisterd naar hoe Jezus het Onze Vader leert aan de mensen en een cadeautje voor Vaderdag gemaakt.

Jezus leerde het Onze Vader aan de mensen, deze woorden hoorden de kinderen ook toen ze in de kerk een kaars bij Maria gingen aansteken. Sommige kinderen kenden de woorden van het Onze Vader al. Een meisje vertelde dat haar zusje altijd snel ‘amen’ zegt om snel klaar te zijn met het gebed.
Ook hebben de kinderen een cadeautje voor Vaderdag gemaakt: een mok, versiert met speciale stiften. Daar kwamen allemaal prachtige kunstwerken uit voort: een zeldzame bekerverzameling.  De cadeautjes werden ingepakt om het extra feestelijk te maken. Het was een gezellige ochtend.

Kleuterkerk is een viering van een half uurtje voor alle kinderen t/m 6 jaar. Tijdens kleuterkerk lezen we een mooi verhaal. We bidden met elkaar, delen wat lekkers en natuurlijk is er ook weer tijd om iets leuks te knutselen. Iedereen is welkom.
Sinds kort hebben we ook een Kleuterkerk-app waarin we je op de hoogte kunnen houden van alle informatie over Kleuterkerk, zowel voor Doorn als Zeist. Mail je gegevens naar annekarien.damen@gmail.com en ik voeg je toe aan onze app.

Data: zo 9 september, zo 11 november (alleen in Doorn) en zondag 16 december
Tijd: vanaf 9.30 uur inloop met een kopje koffie, aanvang 9.45 uur. Om 10.30 uur is het afgelopen.
Plaats: Kleuterkerk is tegelijk op twee plaatsen:
                – parochiecentrum Emmaus, Rozenstraat 20, Zeist én
                – parochiezaal ‘Ons Centrum’, Dorpsstraat 15, Doorn (links naast de kerk).
Info: annekarien.damen@gmail.com

2018-06-17T15:30:22+00:0011 juni, 2018|Nieuws|