Kleuterkerk

16 kinderen luisterden bij Kleuterkerk naar het verhaal van de Goede Week en hebben dat vervolgens uitgebeeld met papieren zakdoekjes.

Daarna hebben we een tekening gekleurd en stickers geplakt met gezichtjes bij de blije, droevige en boze momenten van het passieverhaal over Jezus. Het was een leerzame ochtend.

De volgende Kleuterkerk is op zondag 10 juni.We maken een mooi cadeau voor onze vaders en vertellen het verhaal over Jezus die het Onze Vader leert aan zijn leerlingen. Bekende woorden die we nog steeds in de kerk horen.
Kom je ook?

Kleuterkerk is een viering van een half uurtje voor alle kinderen t/m 6 jaar. Tijdens kleuterkerk lezen we een mooi verhaal. We bidden met elkaar, delen wat lekkers en natuurlijk is er ook weer tijd om iets leuks te knutselen. Iedereen is welkom!

Sinds kort hebben we ook een Kleuterkerk app waarin we je op de hoogte kunnen houden van alle informatie over Kleuterkerk, zowel voor Doorn als Zeist. Mail je gegevens naar annekarien.damen@gmail.com en ik voeg je toe aan onze app!

Tijd: vanaf 9.30 inloop met een kopje koffie, aanvang 9.45. Om 10.30 is het afgelopen.

Plaats: Kleuterkerk is tegelijk op twee plaatsen:

Parochiecentrum Emmaus, Rozenstraat 20, Zeist én

Parochiezaal  ‘Ons Centrum’, Dorpsstraat 15, Doorn (links naast de kerk).

Info: annekarien.damen@gmail.com

2018-04-23T14:02:37+00:0016 april, 2018|Nieuws|