Thema: waar is jouw thuis?

Leef je helemaal uit met deze vrije opdracht en bouw dat waar jij je helemaal thuis voelt, zoals bijvoorbeeld een zwembad, de dierentuin of een raceparcours met Max Verstappen. Misschien voel jij je wel thuis in een hotel, op de camping, in de achtbaan of …gewoon thuis. Ook dat kan je dan gaan bouwen.

Wij vragen ons natuurlijk ook af wat je ervaring is tijdens je vakantie. Ga je in een kerk een kaarsje opsteken? Misschien heb je wel een prachtige kerk gezien die je na wil bouwen. Want ook in de kerk kun je je thuis voelen; wij laten ons graag door jou verrassen.
In de maanden juli en augustus staat de server elke dag van 10.00-22.00 aan. Je moet je wel eerst even aanmelden bij onze bouwbegeleider, Floris Donath, florisdonath@gmail.com.

Meer info: Marian van der Laan, 06-54902728

Let op: je kunt dit spel alleen maar spelen op een computer, een I-pad wordt onvoldoende ondersteund.