Naar binnen en naar buiten rond Advent en Kerstmis

Ik ben op weg naar de stal,

de huizen zijn me te mooi….

Misschien dat ik dromen zal

als ik slapen durf in hooi.

Naar buiten gaan, buiten onderweg gaan met het kerstverhaal, we horen het steeds vaker. Een openluchtviering , een levende kerststal. In onze parochie Sint Maarten zijn er de traditionele advent- en kerstvieringen in de kerk, voor jong en oud. Zij helpen ons om naar binnen te keren in deze bijzondere tijd van het jaar. Maar we gaan ook naar buiten. De Theresiakerk in Maarn heeft  weer een lichtjestocht buiten in het donker op stapel staan, heel mooi om met je kinderen of kleinkinderen te lopen. Jong en oud, oma-engelen, vluchtelingen, velen werken hieraan mee. Ook is er het  sfeervolle Kerstavondpad in Scherpenzeel, waar parochianen uit onze Catharinakerk bij betrokken zijn. Het jongerenkoor uit Driebergen houdt een kerst sing-along op het kerkplein. Zo vindt u op deze website ook de nodige activiteiten buiten de muren van de kerk.

2018-12-08T12:59:26+00:008 december, 2018|Uitgelicht nieuws|