Oecumenische openluchtviering

Op 1 juli vieren wij weer met elkaar als drie kerken in Leersum de oecumenische openluchtdienst. Dit jaar is de Johanneskerk als gemeente de ‘trekker’ en het gebouw de uitwijkplaats bij regen, samen met de parochie St Andries. Thema: ‘Dank je wel voor de zon’ met een knipoog naar het liedje van Skik:

Waar ben je dankbaar voor in je leven? Wat is er om voor te danken, en waarvoor kan je juist niet danken?

Voorgangers zijn ds. Evelyn Noltus en pastoraal werker Hao Tran; muzikale medewerking is er van Carine Roos en Saskia Hoogendam.

Voorafgaand aan de viering wordt er een poll gehouden. Op de site van de protestantse kerken is deze in te vullen. Via deze link komt u op de site terecht.

2018-06-08T10:58:33+00:00 27 mei, 2018|Nieuws|