Oproep: Deel uw duurzame ervaring

Woensdag 10 oktober is de Dag van de Duurzaamheid. Omdat wij een Groene Kerk zijn lijkt me heel inspirerend om bij parochianen thuis te kijken hoe zij duurzaamheid vormgeven in hun leven.

Ik denk aan een fietstochtje door Driebergen en omgeving waarbij we in groepjes bij parochianen thuis worden ontvangen en daar iets horen, zien of kunnen doen over bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen, isolatie van het huis, de ecologische voetafdruk en hoe deze te verkleinen, het maken van bijenwasdoeken, het maken van deodorant, vegetarische recepten, leven zonder afval of auto, insecten vriendelijke tuin (zonder tegels), moestuin, enzovoort.

Zou u het leuk vinden om mensen te ontvangen en te vertellen uit eigen ervaring over een van deze of andere onderwerpen, of mee wilt fietsen, laat het mij weten. Bij voldoende belangstelling zal ik het organiseren.

Marjolein Tiemens, m.tiemens@planet.nl, 06-20774093

2018-07-16T16:53:42+00:00 2 juli, 2018|Nieuws|