Start nieuwe seizoen bij “Ons Eetcafé”

Woensdag 19 september start het nieuwe seizoen van Ons Eetcafé met – op  iedere 3e woensdag van de maand – een gezellige en lekkere warme maaltijd. Voor inwoners van Leersum en Amerongen.

Iedereen die zin heeft kan aanschuiven. Er is altijd iemand om een praatje mee te maken, dus u kunt gerust alleen komen. De gezamenlijke maaltijden zijn een mooie gelegenheid om andere mensen te leren kennen of juist bestaande contacten te verdiepen. Voor vijf euro krijgt u een heerlijk driegangenmenu met een drankje en een kopje koffie of thee na. Jong en oud zijn welkom! Van tevoren aanmelden is wel noodzakelijk.

Aanmelden voor de maaltijd op 19 september kan van 10 t/m 14 september op telefoonnummer 06 – 46351528. De maaltijd begint om 18.00 uur, duurt tot ca. 20.00 uur en wordt gehouden in het Michaëlhuis, Kerkplein 1 in Leersum. Als u slecht ter been bent, kan tegen een kleine vergoeding voor vervoer gezorgd worden.

Het daarop volgende eetcafé vindt plaats op woensdag 17 oktober. Wederom in het Michaëlhuis. Aanmelden kan van 8 t/m 12 oktober.

De maaltijden worden verzorgd door vrijwilligers van de Johanneskerk, de Michaëlkerk en de Sint Andriesgeloofsgemeenschap i.s.m. slagerij Van Dijk.

2018-09-19T15:33:02+00:0017 september, 2018|Nieuws|