Uitvaart

Uitvaart 2018-03-08T16:28:14+00:00

Als een geliefde gestorven is…

Wanneer een dierbare van u is overleden, willen wij u als parochie van harte dienstbaar zijn en u bij het afscheid graag begeleiden en ondersteunen.

Bij een sterfgeval kunt u het beste contact opnemen met de begrafenisondernemer van uw keuze. De uitvaartleider zal dan de noodtelefoon van onze parochie benaderen. Deze zal ervoor zorgen dat een priester, een pastoraal werker of een vrijwilliger de afscheidsviering verzorgt. Deze zal contact met u opnemen om één en ander met u af te spreken.