Vacature jongerenwerker

De besturen van de parochies St. Lucas en St. Maarten (Leusden – Zeist e.o.) zoeken een enthousiaste jongerenwerker (m/v).

De parochiebesturen katholieke parochies van St. Lucas en St. Maarten (Leusden – Zeist e.o.) zoeken een enthousiaste Jongerenwerker (m/v),
die vanuit zijn of haar gedrevenheid voor het geloof met jongeren op weg wil gaan op een manier die hen aanspreekt en uitdaagt.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

• een relevante opleiding heeft die aansluit bij het werk, bij voorkeur theologie;
  • zowel pionier als coach is;
  • ervaring heeft met het werken met tieners / jongeren;
  • weet geloof en Bijbelverhalen te vertalen naar de taal van de jongeren;
  • activiteiten weet te organiseren;
  • motiveert, inspireert en vrijwilligers begeleidt (ouders en andere jongeren).

En verder iemand die:

• goed aansluit bij de doelgroep qua affiniteit, mentaliteit en leeftijd;
  • zelf ook katholiek is;
  • een band met de jongeren kan opbouwen;
  • goed samenwerkt met het pastoraal team van de parochies;
  • beschikt over goede organisatorische en didactische vaardigheden.

Wij bieden:

• een grote uitdaging met een baan die iedere dag anders is;
  • mensen die met je willen meewerken;
  • een verscheidenheid aan werkplekken;
  • een aanstelling van 20 uur per week, in de vorm van een jaarcontract met de bedoeling van een driejarig dienstverband, op basis van de Arbeidsvoorwaarden van de RKK.

Durf jij de uitdaging aan en kom je onze parochies versterken?

Kijk op: www.stlucas.nu en www.parochie-sintmaarten.nl.

Meer informatie is te verkrijgen bij priester Karel Donders, via e-mail: donders@stlucas.nu.

2018-09-21T12:43:39+00:0010 september, 2018|Uitgelicht nieuws|