Vespers in de Adventstijd

December is altijd druk, met korte dagen en veel te doen. Soms is er bijna geen tijd om stil te zijn. Daarom houden de geloofsgemeenschap Sint Andries en de Johanneskerk-gemeente op drie achtereenvolgende dinsdagavonden in de periode van Advent een kort avondgebed/vesper. Een half uur rust, zingen, bijbelwoorden, gebed en stilte rondom het thema Maria. Hiermee wordt aangesloten bij de Maria-expositie in de Johanneskerk, die daar in de Advent wordt gehouden.

Data                 5, 12 en 19 december

Tijd                  19:15 – 19:45