Vieringen jong

Vieringen jong2018-12-23T18:01:03+00:00

Op Kerstavond, 24 december,  zijn er in de Sint Maartenparochie een aantal gezinsvieringen.

In Doorn, St. Martinuskerk, Dorpsstraat 15. De viering begint om 18.30 uur en pastoraal werker Hao Tran is de voorganger.

In Driebergen, St. Petrus’ bandenkerk, Kerkplein 5. De viering begint om 18.30 en voorganger is pastoor Harrold Zemann.

In Zeist, St. Josephkerk, Rozenstraat 20. Pastoraal werker Nelleke Spiljard is voorganger en de viering begint om 18.00 uur.

En ‘s middags om 15.00 uur is er in de St. Josephkerk in Zeist het traditionele Kindje Wiegen.