Zomergasten 2018

Geen reisplannen voor de komende zomer? En toch gezelligheid en ontmoeting met anderen? Dan is het programma van Zomergasten iets voor u!

Ook dit jaar bieden de Leersumse samenwerkende Kerken, samen met de Vrienden van De Schermerij een gevarieerd programma met boeiende verhalen.

• 17 juli: Leersum tijdens de mobilisatie ’39 – ’40 (Jos Rams)
  • 24 juli: IJsland: een mysterieus eiland (Cocky Kok en Atie Stienstra)
  • 31 juli: Voedselbank Utrechtse Heuvelrug (Daniëlle Stemmer en Reinier van Kuyk)
  • 7 augustus: 65 jaar Bloemencorso Leersum (Hans Charvat)
  • 4 augustus: Schotland, genieten en geloven op Iona (Evelyn Noltus)
  • 21 augustus: Mozart op de piano (Wim Platteeuw)

Elke dinsdagmorgen van 17 juli tot en met 21 augustus staan vanaf tien uur koffie en thee voor u klaar in de koffie¬kamer van De Schermerij. De presentatie begint om half elf en om uiterlijk twaalf uur gaat ieder weer zijns weegs.

De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig!

Wilt u opgehaald worden, bel dan (maandag tussen 18 en 20 uur):

(0343) 453 167 of 452 768

Meer weten over het programma? Kijk op

www.pknleersum.nl of www.parochie-sintmaarten.nl

2018-06-18T13:57:42+00:0017 juni, 2018|Nieuws|