Zorg voor groot en klein, parochiebrede gezinsviering rond dierendag

Op donderdag 4 oktober is het Werelddierendag. Het is de dag waarop de katholieke kerk het leven van Sint Franciscus herdenkt. Franciscus wees er nadrukkelijk op dat dieren onderdeel zijn van de schepping en dat mensen de dieren met liefde moeten behandelen. De datum 4 oktober is dus niet toevallig gekozen.

Neem je (knuffel)dier mee naar de kerk
Kinderen zorgen graag voor dieren, zoals God voor zijn kinderen zorgt. Daarom staan kinderen en (de zorg voor) hun dieren centraal in deze viering. Je mag dan ook je eigen dier meenemen! Veilig in een mandje of aangelijnd. Heb je geen eigen dier? Neem dan iets mee waar je graag voor zorgt, zoals je knuffel.

Iedereen is welkom op zondag 7 oktober om 9.30 uur in de kerk van Sint Petrus’ banden aan het Kerkplein in Driebergen.

2018-10-05T07:29:44+00:005 oktober, 2018|Nieuws|