Op zondag 14 maart, Laetare of Halfvasten, kan er eindelijk weer een Eucharistieviering worden gehouden in het eucharistisch centrum, de
St. Josephkerk te Zeist. De viering wordt voorgegaan door Pastor Johan Rutgers, pr.
Deze viering kan door max. 30 personen worden bijgewoond, onder strikte voorwaarden.
U moet er bijvoorbeeld voor reserveren. Als u niet heeft gerreserveerd mogen wij u niet toelaten.
Indien iemand ziek, verhoging heeft,verkouden is, of zich niet lekker voelt, blijft hij/zij thuis. We zien u graag een volgende keer en wensen u van harte beterschap.

• Mondkapje op, ook in de kerk.
  • We houden te allen tijde anderhalve meter afstand.
  • Regels rond hygiëne leven we na: handen desinfecteren bij binnenkomst van de kerk, hoesten en niezen in ellenboog, gebruik van papieren zakdoek.
  • U volgt de instructies van de plaatsaanwijzer op.
  • Volg de looplijnen en houdt 1,5 meter afstand.
  • Bij het ter communie gaan volgt u de aanwijzingen.
  • U ontvangt de communie via een pincet.
  • De priester gebruikt een communiescherm om u te beschermen.
  • Het is helaas niet toegestaan om mee te zingen i.v.m. een verhoogde kans van verspreiding van een mogelijk virus; er is een cantor en/of orgelspel op veilige afstand.

U kunt als volgt reserveren:
– Per telefoon tussen 10 en 12 uur via telefoon nummer 030-69 22 11 3
– Per e-mail, emmaus@parochie-sintmaarten.nl. Vermeld bij het onderwerp: ‘Kerk reservering’. Vermeld ook uw naam, telefoonnummer, het aantal mensen van dezelfde huishouding dat naar de kerk komt, en eventuele bijzonderheden zoals slechthorend, gebruik makend van een rolstoel of niet naar voren kunnen lopen voor de Communie.