Voor de derde keer wordt er in onze St. Maarten-parochie een Alphacursus georganiseerd. Het is een mooie manier om anderen te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen over wat jij belangrijk vindt in het leven en in het geloof.

De Alphacursus vindt in een periode van 10 weken wekelijks op de donderdagavond plaats van 18.00 uur tot 21.00 uur in het parochiecentrum Petrus Banden, Rijsenburgselaan 4, Driebergen-Rijsenburg.

De 1e bijeenkomst is op donderdag 3 maart 2022, aanmelden kan tot 28 februari 2022.

Elke Alphabijeenkomst begint met een lekkere maaltijd. De maaltijd is hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn circa tien Alphabijeenkomsten en een Alphaweekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op de Alphacursus bespreken we onder meer de volgende onderwerpen:

• Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op de Alphacursus. Aanmelden kan tot 28 februari 2022 door te mailen of te bellen naar: alphacursupetrusbanden@gmail.com, 06-54902728 (Marian van der Laan) of 06-12891915 (AnneMarie Damen). Ook voor meer informatie kan je hier terecht.

Graag tot ziens bij de Alpha-cursus!

Team Alphacursus