Pastoor Zemann viert op zondag 3 mei in de St. Josephkerk in Zeist zijn 25-jarig priesterjubileum. Zingt u ook mee met het gelegenheidskoor?

Bij de feestelijke eucharistieviering zal het voltallige pastorale team van de St. Maarten- en St. Lucasparochie voorgaan. Deze viering staat in het teken van ‘VERBINDING en SAAMHORIGHEID’ en wat kan meer verbindend zijn dan samen zingen?

Het is de wens van pastoor Harrold Zemann om één groot gelegenheidskoor samen te stellen dat deze viering zal opluisteren en we geven graag gehoor aan deze wens. De liederen zoals die door pastoor Zemann zijn uitgekozen stralen dit thema dan ook uit.

Wij nodigen alle koren en alle zangliefhebbers uit om aan dit ‘projectkoor’ mee te doen. Verzoek aan koorleden is om – als het kan – de liederen alvast met je eigen koor in te studeren. De partituren zijn digitaal op te vragen. Er zijn twee gezamenlijke repetities gepland en één generale repetitie (verplichte deelname).

Gezamenlijke repetities

• Zaterdag 29 februari en zaterdag 28 maart
    Tijd: 10.00 – 12.00 (inloop vanaf 09.30 uur)
    Plaats: St. Jozephkerk, Hamersveldseweg 51, Leusden
    Voor deze repetitie zal voor elke aangemelde koorzanger een boek met de liederen in de juiste volgorde, gereed liggen.
  • Generale repetitie: zaterdag 2 mei
    Tijd: 10.00 -12.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
    Plaats:  St. Josephkerk, Rozenstraat 20, Zeist

Feestelijke eucharistieviering

• Zondag 3 mei
    Tijd: 10.30 uur, aanwezig om 10.00 uur
    Plaats: St. Josephkerk, Rozenstraat 20, Zeist

Aanmelden tot 28 februari bij:

Meer informatie
Het gelegenheidskoor staat onder leiding van Carla Schulte en wordt op orgel en piano begeleid door Ronald van Eunen. Partituren zijn ook bij beide secretariaten op te vragen.
De feestcommissie, die e.e.a. in goede banen zal leiden, staat onder leiding van Paulus Tilma, priesterstudent, paulus@tilma.org. Voor vragen m.b.t. het gelegenheidskoor kunt u terecht bij Carla Schulte, carlaschulte3@gmail.com.

Wij hopen op een veelheid aan enthousiaste stemmen.
Een muzikale groet en graag tot horens!

Paulus Tilma, Ronald van Eunen en Carla Schulte