“Duisternis kun je met licht niet bestrijden.
Alleen het licht kan dat.” (Phil Bosmans).

In de Adventperiode willen we met elkaar op zoek naar het licht in parochie Sint Maarten. We maken met elkaar voor onze website een Adventkalender, zo eentje waarbij elke dag een  vakje open gaat, een venster op het Licht.
We vragen u, en eventueel uw kinderen, buren en vrienden: maak een foto, gewoon met uw telefoon, en mail of app hem naar de redactie (06-37199113, Nelleke Spiljard) of centraleredactie@parochie-sintmaarten.nl), met een klein onderschrift, één zinnetje, waarom dit beeld voor u een teken van licht is. Net als de kleine alledaagse tekenen in de bijbel (een twijgje uit een dode stam, een meisje dat een kind verwacht) mag het iets kleins zijn, uit het leven van alledag. Het kan een huisdier zijn, iets moois uit het bos of bij u in de straat, iets uit uw huis, een quote uit uw Loesje-agenda, noem maar op.