Traditiegetrouw houden we op zondag 6 december om 19.00 uur weer de gezamenlijke oecumenische Adventszangdienst met de Voorhof. Dit jaar helaas geen dienst met samenzang. Maar er worden wel veel liederen gezongen door cantores en muzikaal begeleid door combo, van zowel de Voorhof als onze Catharinakerk. Voorgangers zullen zijn ds. Marten-Jan Kooistra en diaken Marcel Sarot.

Gebeden, gedichten en liederen spreken van verwachting. Klein licht dat groter wordt: “Hij zegt: ik ga iets nieuws beginnen; het is al begonnen, merk je het niet?”

Om zoveel mogelijk mensen, zij het op afstand, de mogelijkheid te bieden om mee te beleven, is de dienst in De Voorhof. De dienst wordt gestreamd en is te zien via de website van de Voorhof, www.pkndevoorhof.nl. Klik daarna rechts onder ‘Snelle links’ op ‘Kerk TV (live)’.